Bromsat

Bromsat
Sortera efter:
Visa:
Visa: Lista Sida vid sida
 • Tiki BS750-RB
  Bromsad trailer för båtar upp till 514kg. Kommer standardutrustad med tre kölrullar och två främre kölrullar, goliatwinch och stödhjul. ..
  Ring för pris!
 • Tiki BS1000-RB
  Bromsad trailer för båtar upp till 758kg. Kommer standardutrustad med vagga med 3 kölrullar, 2 främre kölrullar, goliatwinch, 2 sidorullar med dubbla rullar samt stödhjul. ..
  Ring för pris!
 • Tiki BS1250-RB
  Bromsad trailer för båtar upp till 968kg. Kommer standardutrustad med en mängd finesser:   Vagga med 3 kölrullar, samt två främre kölrullar. 2 sidostöd med dubbla rullar. Komplett winchtorn med goliatwinch. Stödhjul. Avtagbar ljusramp. ..
  Ring för pris!
 • Tiki BP1300-RB
  Dubbla automatiska tippvaggor med dubbla sidostöd. ..
  Ring för pris!
 • Tiki BP1600-LB
  En robust proffsvagn som klarar långa och påfrestande transporter av båtar. Chassiet är ett sk dubbelchassie för bästa prestanda och hållbarhet. BP 1600-LB är utrustad med dubbla vaggsystem och dessutom extra sidorullar. Winschtornet är skjutbart/justerbart på balksystem för att hitta rätt kultryck. Däcken är 185R x 14C M+S. ..
  Ring för pris!
 • Tiki BP1800-LB
  Ett mycket robust dubbelchassie. Justerande vaggsystem. Winschtorn justerbart fram och tillbaka, glidandes på balk för att hitta rätt kultryck. Dubbla automatiska tippvaggor med sidostöd, två stycken justerbara kölrullar, komplett winschtorn med säkerhetswinsch är exempel på std-utrustning. ..
  Ring för pris!
 • Tiki BP2000-DRB
  Dubbla automatiska tippvaggor med sidostöd på Tiki BP2000-DRB. Tippbar styrvagga. Komplett winschtorn med robust konstruktion som skjuts fram och tillbaka på chassiet för att erhålla rätt kultryck ..
  38 500kr 43 944kr
 • Tiki BP2600-DRB
  Dubbla automatiska tippvaggor med sidostöd på Tiki BP2600-RB. Avtagbara och justerbara ljusramper. Tippbar styrvagga. Komplett winschtorn med robust konstruktion som skjuts fram och tillbaka på chassiet för att erhålla rätt kultryck. Dubbla automatiska tipvaggor med sidostöd   ..
  41 900kr 47 093kr
 • Tiki BP 3500-DRB
  Tikis största båttrailer med en totalvikt på 3500kg. Bland standardutrustningen finns: Tre Automatiska tippvaggor med sidostöd Avtagbara och justerbara ljusramper Tippbar styrvagga Stödhjul Vinschtorn komplett inkl stävstöd ..
  Ring för pris!