Båtupptagning

Båtupptagning

Nära till vattnet, nära till upplevelser. Har du nära till vatten kan vi bara gratulera. Inte bara till att själva båtturerna kanske blir fler, utan även till att transportbehoven blir förhållandevis små. För upptagning och kortare transporter kan vi erbjuda ett brett sortiment av båtupptagningsvagnar. Samtliga är oregistrerade, skattebefriade och får framföras i högst 30 km/h. Glöm inte att det krävs LGF-skylt samt blinkers för färd på allmän väg, liksom belysning vid mörkerfärd.

Sortera efter:
Visa:
Visa: Lista Sida vid sida
 • Hand Truck
  Båthandkärran är tänkt för upptagning och handdragen transport av mindre båtar på upp till 350 kg. Ett bra val för dig som endast har behov av flytt av din båt för hand på exempelvis stranden. Smidig och enkel hantering av lätta båtar som exempelvis seglarjollar. Kan demonteras. Egenskaper: Varmförzinkat chassi Varmförzinkat chassi ger en längre livstid ..
  Ring för pris!
 • Fogelsta ST5016
  Fogelstas enklaste båtupptagningsvagn för kulkoppling. Lastvikt får vara högst 500 kg. Den oregistrerade och skattebefriade vagnen klassas som efterfordon. ..
  Ring för pris!
 • Fogelsta ST8518
  ST8518 är en båtupptagningsvagn med låg vikt för lite längre och lättare båtar på högst 850 kg. Den oregistrerade och skatte­befriade vagnen klassas som efterfordon och får framföras i 30 km/h, dock ej på motorväg eller motortrafikled. LGF-skylt, belysning vid mörkerfärd samt blinkers (även dagtid) krävs för färd på allmän väg. ..
  Ring för pris!
 • Fogelsta ST11020
  Med V-drag och justerbar hjulaxel passar denna vagn perfekt för upptagning och sjösättning samt förvaring av båtar på upp till 1100 kg. Lättinställda stödrullar ger optimalt stöd för din båt. Vagnen klassas som efterfordon. ..
  Ring för pris!
 • Fogelsta ST12522
  Förutom att vagnen utrustats med V-drag och justerbar hjulaxel har Fogelsta här förstärkt chassiet för att klara båtar på upp till 1250 kg. Lättinställda stödrullar ger optimalt stöd för din båt. Vagnen klassas som efterfordon. ..
  Ring för pris!
 • Fogelsta ST15022
  Här har Fogelsta gjort båtupptagningen ännu smidigare med självjusterande vagga. Lägg till förstärkt chassi, V-drag och justerbar hjulaxel så har du en pålitlig trailer för båtar på upp till 1500 kg. Vagnen klassas som efterfordon. Som tillval finns superrullar. ..
  Ring för pris!
 • Fogelsta ST20024T
  Största båtupptagningsvagnarna från Fogelsta har pendelboggi för jämnare köregenskaper och passar för båtar på upp till 2000 kg. Självjusterande vagga, förstärkt chassi, V-drag och justerbar hjulaxel är andra klara fördelar. Vagnen klassas som efterfordon. Som tillval finns superrullar. ..
  Ring för pris!
 • Fogelsta ST25026T
  Största båtupptagningsvagnarna från Fogelsta har pendelboggi för jämnare köregenskaper och passar för båtar på upp till 2500 kg. Självjusterande vagga, förstärkt chassi, V-drag och justerbar hjulaxel är andra klara fördelar. Vagnen klassas som efterfordon. Som tillval finns superrullar. ..
  Ring för pris!
 • Fogelsta ST30026/30 T
  Största båtupptagningsvagnarna från Fogelsta har pendelboggi för jämnare köregenskaper och passar för båtar på upp till 3000 kg. Självjusterande vagga, förstärkt chassi, V-drag och justerbar hjulaxel är andra klara fördelar. Vagnen klassas som efterfordon. Som tillval finns superrullar. ..
  Ring för pris!