Bromsat

Bromsat

De flesta med självjusterande vagga och justerbart vinschtorn.

Sortera efter:
Visa:
Visa: Lista Sida vid sida
 • BK Hengeren P 0818T
  100% självjusterande vagga med självjusterande sidostöd. Tippkudde som kan justeras i höjdriktning. Högt monterade ljuslyktor. Stålskärmen tål 200 kg. 260 mm kompakta sidovalsar. Tung vinsch med band. Kallvalsar med stålkärna. Fullsvetsad och varmförzinkad ram. ..
  Ring för pris!
 • BK Hengeren P 1119T
  Båttrailer med självjusterande vagga bak och manuellt justerbara stöd fram för maximal stöd av båten. Rammen är helt svetsad och varmförzinkad. Stänkskärmar som tål 200 kg gör det lätt att gå upp i båten när den är på land. Svetsade surrningsöglor för att binda båten på ett säkert sätt. Högmonterade lyktor som inte behövs tas bort vid sjösättning. ..
  Ring för pris!
 • BK Hengeren P 1219T
  Båttrailer med självjusterande vagga bak och manuellt justerbara stöd fram för maximal stöd av båten. Rammen är helt svetsad och varmförzinkad. Stålstänkskärmar som tål 200 kg gör det lätt att gå upp i båten när den är på land. Svetsade surrningsöglor för säker bindning av båten under transport. Högmonterade lyktor som inte behövs tas bort vid sjösättning.   ..
  Ring för pris!
 • BK Hengeren P 1821T
   Båttrailer med en stark ram och en lång vagga med 16 kompakta hjul med en diameter på 305 cm för stöd av köl och botten. Avtagbara bakljus     Axlar, remskivor och hjul av tysk kvalitet.     Bromssystem och axlar är av högsta kvalitet.     Kraftfullt noshjul.     BK Hengerens båtvagnar har kraftiga svetsade surrningsöglor på ramen.   ..
  Ring för pris!