Släp

Vi har professionella vagnar med en mängd olika finesser från nedanstående tillverkare. Alla med sina olika lösningar.

Klicka på respektive tillverkare för att se mer.
 

 

Förfina sökningen
Sortera efter:
Visa:
Visa: Lista Sida vid sida
 • Fogelsta LV-serien
  Fogelsta LV 1000B är en svensk släpvagnsklassiker. Vem har inte sett eller kanske till och med hyrt den på några av Sveriges hundratals bensinmackar som har denna extraförstärkta modell som uthyrningsvagn. Välkonstruerad och slitstark vagn med låsförberedd glasfiberhuv och mycket bra lastningskapacitet. Mycket goda köregenskaper tack vare den behändiga storleken. Utrustade med 80 cm höga lämmar, stödhjul och sidohängd bakdörr. Den 65 cm höga glasfiberhuven går att få profilerad mot en extra kostnad. Vagnen på bilden kan vara extrautrusta..
  46 450kr
 • Fogelsta AT-serien
  Vinsch och hydraulpump är standard. Nedfällbar bakläm och ramp. Kategorin lågbyggda fordonstransporter innehåller släpvagnar för dig som transporterar fordon regelbundet, exempelvis mekaniker och billackerare. Tålig konstruktion, slitstarka funktioner och smarta detaljer är självklarheter och många av modellerna har extra breda eller förlängda flak som gör transporten av bilar, så säker och smidig som möjligt. Vagnen på bilden kan vara extrautrustad. Det finns sex olika modeller (TB=boggie) ;  AT 1300B AT 1500TB ..
  52 490kr
 • Tiki AP 2600DRB/N
  En renodlad biltransport till skillnad från modellen AP 2600 DRB. Utrustad med bl.a. 6x6 bindöglor på utsidan, hydraulisk tippfunktion, vinschtorn utan vinsch. Däcken är 185R x 14C M+S allrounddäck. Totallängden är 646cm x 245cm. Övrig teknisk data under specifikationer. ..
  45 900kr 51 150kr