Silver Eagle BR

Märke:Silver

Pris: 329 990kr

Silverfamiljens nykomling för säsong 2016 är den helt nya Silver Eagle BR 640 som bär ett helt och hållet nytt skrov. Nya Eagle BR lämpar sig utmärkt till dagsutfärder i skärgården, spinnfiske och förbindelseturer, men den är i sitt esse för dig som vill njuta av sol och gott sällskap till havs. Nya Eagle BR är en mångsidig båt som anpassar sig till olika användningsbehov, utan kompromisser.

Silver har verkligen satsat på Eagle BRs standardutrustning. Fr.o.m. 2017 sitter Raymarine a98 gps-plotter med inbyggt ekolod fabriksmonterat som standard. Ett stort 9´ instrument med hög upplösning (800x480 pixel) med multitouchskärm och CHIRP downvision funktion för bästa ekolodsprestanda. I fören har Silver integrerat navigationsljusen under översta trappsteget, då ljusen är väl synliga med även bra skyddade. Akterbänkens/solbäddens dyna, liksom hela solbäddens konstruktion, ingår även i standardutrustningen. Som standard är även hydrauliska styrningen och Trolling Control -funktionen, som du har stor nytta av bl.a. vid fiske. Fullt vadderade båtsäten för förare och kartläsare, samt färdiga platser för musikspelare och högtalare är även inkluderade. Eagle BRs vindruta är gjord utav glas, vilket möjliggör vindrutetorkare, och förvaringslådornas rostfria gasfjädrar utökar komforten ombord.
Trots modellens tuffa och sportiga utseende har Silver inte äventyrat båtens köregenskaper, utan Eagle BR 640 går lika mjukt och tyst som resten av Silverbåtarna.

Specifikationer - Nya båtar
Längd 6,40m
Bredd 2,25m
Vikt (utan motor) 840kg
Antal personer
Max motor 200hk
Rek. motor 150hk
Bränslesystem Inbyggd bränsletank (140 L)
Rigglängd XL

VI REKOMMENDERAR TILL DENNA MODELL: