Uttern

Uttern

Uttern är en del av Brunswick Corporation, världsledande tillverkare av båtmotorer och fritidsbåtar.

Brunswick är den ledande leverantören av båtar och marinmotorer för fritidsbruk.

Uttern låter sig inspireras av dem som verkligen kan sin sak, nämligen Uttern-ägarna själva. Därför är våra prioriteringar dina. Säkerheten framför allt. Därefter kommer stil, komfort, mångsidighet och förvaring. Sedan ser vi till att integrera alla dessa delar när vi designar båtarna. Vi tror inte att det finns något annat sätt att skapa en båt som verkligen uppfyller alla dina behov.

Sortera efter:
Visa:
Visa: Lista Sida vid sida
 • Uttern S45
  Upplev när båtlivet är som allra bäst med. Uttern S45 är en styrpulpetbåt som  kombinerar nöje , säkerhet och körglädje i ett ultramodernt och smidigt paket. Kliv ombord med vänner och familj och njut av en båt som erbjuder en upplevelse som bara långt större båtar tidigare kunnat erbjuda. Uttern S45 har fräsch design och kan verkligen benämnas som en smart familjebåt eftersom den har högt säkerhetstänkande med en djup sittbrunn, bra halkskydd och rejäla räcken. Väljer man 50hk eller framförallt 60hk alternativet finns möjlighet..
  107 500kr
 • Uttern S51
  Uttern S51 har intelligent design ! Den modell är fullpackad med intelligenta funktioner för att garantera dig att vad du än vill göra så hjälper Uttern S51 dig att få ut det bästa av din tid på sjön. Den stora försektionen har plats för en middag i det fria och kan snabbt förvandlas till ett soldäck där du kan sträcka ut dig och njuta av solen. Det som skiljer Uttern S51 från andra båtar i samma klass är den smarta layouten, som ger oöverträffad rörelsefrihet, komfort och bekvämlighet. Den stora sidopulpeten ger vindskydd samtidigt som ..
  161 000kr
 • Uttern T51
  Uttern T51 känns mycket större än vad den heter. Det beror på de höga friborden, det breda skrovet som ger volym invändigt och den stadiga gången i sjön.  Var detalj har noga och omsorgfullts utformats för att få en båt så perfekt som möjligt. Räcken och handtag är placerade för att man alltid skall ha något att hålla i. I den främre sittbrunnen finns ryggstöd som gör att du sitter bekvämt i båtens färdriktning, en Utternfiness bland många. Uttern T51 skiljer sig från konkurrenterna med sitt stora innermått, här finner du klasse..
  182 100kr
 • Uttern S57
  Uttern S57 ger dig det bästa av skandinavisk båtdesign , en sällskaplig skärgårdsjeep som tar dig genom alla väderlekar med ett leende på läpparna. Känslan av frihet när du åker Uttern S57 med Mercury 4-takts motorer kompletteras av känslan av trygghet tack vare båtens höga fribord och djupa sittbrunn. Den rymlighet och trygghetskänsla som Uttern ger hittar du inte hos någon av konkurrenterna i denna storlek. Båten är flexibel och har gott om utrymme, den främre sittgruppen kan förvandlas till antingen ett soldäck eller till en matgrupp ..
  195 000kr
 • Uttern T57
  Uttern T57 är en bred och rejäl bowrider som inbjuder till att ta med sig fler på åkturen. Uttern T 57 har djup sittbrunn, vilket ökar säkerhetskänslan ytterligare, samt höga fribord.  Det integrerade förvaringsutrymmet för kapellet är också ett rymligt utrymme för skrymmande sportutrustning som till exempel vattenskidsstången. Det är också en av få båtar i denna storleksklass med fyra stuvutrymmen på badbryggan, så att tampar, ankare och fendrar enkelt kan stuvas undan. Utterns känsla för praktiska finesser märks tydligt i det ..
  236 900kr
 • Uttern D57
  Uttern D57 är en skandinaviskt designad båt med en sportig känsla för byggd för gemenskap, avkoppling och vattensport. Varumärket Utterns känsla för design har än en gång använts för designen av ett nytt skrov, som redan har fått erkänt god kritik för sin pålitlighet och komfort. Lite nederbörd är ingen katastrof i den här båten eftersom ett heltäckande kapell snabbt kan fällas upp. När det inte används kan kapellet enkelt stuvas undan i ett integrerat utrymme där det även finns plats för bland annat navigationsljus och vattenskidmast. ..
  229 500kr
 • Uttern D62
  Det här är en lättsam upplevelse: från trygghetenmed ett robust teakdäck, till sittplatser i klassiskthästskoarrangemang samt förkabin för förvaringeller övernattning. Hungrig? Du kan snabbtförvandla sittbrunnen till en mysig matplats försex personer. Vill du sola? Du kommer snart attligga på ett av de största soldäcken i sin klass. Generösa förvaringsutrymmen under sittplatsernainnebär att du har mycket plats för alla extrasmåsaker. Att kliva ombord och ur båten kaninte bli lättare vid fören och aktern. Trappstegmed halkskydd ger extra ..
  284 000kr
 • Uttern D65
  Uttern D65 skiljer sig från sina konkurrenter genom sina rena linjer och snygga design vilket ger den en både sportig och klassisk look. Dessutom matchas designen av prestandan: med upp till 225 hk från den nya Mercury-serien är båten en fröjd att köra även för de allra kräsnaste. Precis som andra Utternmodeller så är D65 väldigt säker med höga fribord och utmärkt skrovkonstruktion. ..
  Ring för pris!
 • Uttern S65
  Uttern S65 är en modern uppföljare till Utterns största försäljningsframgång någonsin, Uttern S64. Den nya S 65:an är utrustad med en betydligt rymligare ruff än föregångaren och har en modern utombordsmotor på akterspegeln vilket flera stora fördelar, snabbare accelaration, enklare ägande med billgare servicekostnader och dessutom lägre bränslekostnader. Uttern S 65 är företagets senaste modell och tillika flaggskeppet i S-serien. I den här båten får du det bästa av sport, prestanda, säkherhet och komfort. Allt samlat i en väldigt snygg..
  299 500kr
 • Uttern T65
  T65 är den perfekta båten för hela familjen!. Upp till 7 personer kan hitta sig en plats i fören eller sittbrunnen. Inte en gnutta däckutrymme har lämnats outnyttjat, och ändå har man fått rum med en kompakt och funktionell ruff. Ryggstödet i sittbrunnen är fällbart och kan alltså förvandlas till en stor solbädd.   ..
  Ring för pris!
 • Uttern D70
  Kasta loss för en dagstur eller en helg till sjöss. Med nya Uttern D70 finns alla möjligheter.   D70:s djupa sittbrunn inramas av den väl skyddande vindrutan för att du och dina besättningsmedlemmar skall färdas torrt och bekvämt under resan. I ruffen ger de stora fönstren ett enormt ljusinsläpp och vi vågar säga att ingen annan båt i denna klass kan erbjuda en lika luftig och rymlig ruff.   Uttern D70 är utvecklad och framtagen för att på alla områden vara den bästa båten i klassen av båtar kring 7 meter. ..
  439 000kr
 • Uttern T70
  En kraftig men ändå vacker bowridermodell, tillverkad för nordiska förhållanden. Båten har en fantastisk fin gång i sjön och är väldigt trygg. Med Mercury Verado får man en prestanda som slår det mesta i denna storleken. Båten har många smarta lösningar såsom t.ex. kapellet som försvinner der under durken när du tar ner det, den smarta lösningen med värmaren/spisen placerad så kapellet går ned bakom, bäddsatsen med det fällbara ryggstödet, det stora akterdäcket ger dig mer utrymme vid t.ex. bad men även ombordstigning. T70 är..
  434 000kr