Uttern D77

Märke:Uttern

Pris: 515 000kr

Oavsett resmål så kommer nya Uttern D77 att ta dig dit med stil och komfort. I D77 färdas upp till 9 personer säkert och bekvämt och 4 personer sover gott i ruffen tack vare de 2 mycket rymliga stickkojerna i kombination med en stor dubbelkoj föröver.En båt som perfekt balanserar mellan daycruiserns och semesterbåtens alla fördelar.

D77 är utvecklad för snabb och säker färd och låter er tillryggalägga längre distanser med glädje. Överlägsen navigationsutrustning, ergonomisk förarplats och bra sittplatser för passagerarna gör båten perfekt för såväl korta som långa utflykter, vattensporter eller mysiga kvällar i sittbrunnen. D77 kan fås med både singel- eller dubbelmontage på upp till 400hk - det gör den till en av marknadens absolut kraftfullaste daycruisers!

Mångsidighet och komfort är en av D77: ans styrkor – den är redan som standard utrustad med mycket lyxig utrustning såsom durk i teaklaminat, sittbrunnsbord i teak för 5 personer mm. Sittbrunnen är flexibel och kan möbleras fritt från att vara en matgrupp till att bli en riktigt stor solbädd.

Specifikationer - Nya båtar
Längd 7,69 m
Bredd 2,55 m
Vikt (utan motor) 1848 kg
Antal personer 9
Max motor 400 hk
Rek. motor 200-400 hk
Bränslesystem Inbyggd bränsletank , 280 liter.
Rigglängd XL-rigg