Terhi

Terhi

Terhi-båtarna tillverkas i Rimito, en liten sydvästlig finsk fiskebygd, som har månghundraåriga traditioner av sjöfarts- och båtbyggeri. Med modern teknik och respekt för gamla traditioner har vi under 42 år redan byggt mer än 205.000 Terhi-båtar.

Från första början har målsättningen varit densamma: Att utveckla och tillverka hållbara, säkra båtar för krävande förhållanden. Terhi-båtarnas säkerhet och höga kvalitet har vunnit stort anseende bland båtägare överallt i världen. Vårt stora sortiment, som för tillfället består av elva båtmodeller, erbjuder ett lämpligt alternativ för många olika ändamål både till havs och på insjöar.

Terhi är internationellt ett känt märke och är representerat i 16 olika länder.

Sortera efter:
Visa:
Visa: Lista Sida vid sida
 • Terhi Baby Fun
  Utmärkt som jolle för en större båt eller som första båt för familjens yngre skeppare. Behändig och enkel att ro, lätt att lyfta och släpas bra efter en större båt utan att bromsa farten. Tack vare sitt katamaranskrov är Baby Fun mycket stabil och trygg. Under sätet som går i längdriktning finns ett låsbart utrymme för åror och andra tillbehör. ..
  11 490kr
 • Terhi Sunny
  En liten, lätt roddbåt som även fungerar bra med en liten utombordare. Dess behändiga storlek och lätta vikt gör Sunny enkel att transportera t.ex. på biltak eller i en större båts dävertar. Sunny lämpar sig perfekt för fiske och som sjöfågeljägarens passbåt. ..
  13 990kr
 • Terhi 385
  Finlands mest köpta roddbåt uppfyller stugbåtägarens viktigaste behov och önskemål. Terhi 385 är en stabil och trygg båt för hela familjen och är väldigt enkel och lätt att ro. En mycket bra roddbåt som även är lämplig med en liten utombordare. Låsbart, torrt förvaringsutrymme finns under sätet. Terhi 385 finns att få med vitt eller grönt skrov. På en bild syns tillbehöret dynsats (4219:- under 2018). ..
  17 490kr
 • Terhi 400
  Stabil och regnlänsande båt som fungerar även som en planande båt med 8hk eller 10 hk. Med sin smarta innerline med låsbara stuvfack , påkostade årtullar , regnlänsfunktion så förstår man varför den blivit en av Sveriges populäraste småbåtar på kort tid. Priset på Terhi 400C (med styrpulpet) är 22900:-. Exempel på tillbehör som finns är dynsats 4030:- , hajfena 850:- , hamnklapell 4140:- och grabbräcksats 1 par 1500:-. ..
  19 990kr
 • Terhi 400 C
  En stabil och säker båt utrustad med styrpulpet. Terhi 400 C är den perfekt 1-3 personers förbindelse- och fritidsbåten för sjöar eller skyddade kustvatten. Båten är även utmärkt för sportfiskare. Med en 10hk eller 15hk elstartad motor får man en mycket prisvärd säker liten styrpulpetbåt. Bland tillbehören finns Hamnkapell 4142:- + montering Dynserie 4033:- + montering Grabbräcken sidor främre del 1500:- + montering Grabbräcken sidor aktre del 1500:- + montering Vindruta 1740:- + montering. ..
  23 990kr
 • Terhi 440
  Terhi 440 är en rejält dimensionerad universalbåt för krävande bruk. Med sitt breda skrov är den ytterst stabil och lastkapaciteten är den bästa i denna kategori. Som förbindelsebåt tar den hela familjen eller en större last tryggt till och från sommarstugan. Terhi 440 kan ros med två par åror. En nyhet är låsbara utrymmen både i fören och aktern samt en mittbänk som kan justeras i längdriktningen. ..
  24 990kr
 • Terhi Saiman
  Terhis tolkning av den traditionella finländska roddbåten. Denna öppna båt är mycket lättrodd men den fungerar också bra med en liten utombordsmotor. Terhi Saiman är mycket mer lättskött än traditionella roddbåtar, och dess starka sandwichskrov av ABS-plast tål hårda stötar och bucklor mycket bättre än båtar av trä eller glasfiber. Båten har plats för två par åror och en liten utombordare. Låsbara förvaringsutrymmen finns även i denna modell och Saiman har även en mittbänk som är justerbar. ..
  18 990kr
 • Terhi 445
  En ekonomisk och praktisk båt för var och en. En funktionell interiör och durk med halkskydd ökar säkerheten ombord.  Terhi 445 är utrustad med en mittbänk som kan vikas undan och som på så sätt gör rörelse ombord tryggare och lastning enklare. Låsbara förvaringsutrymmen i för och akter, samt praktiska öppna lådor för linor gör båten funktionell under långvarig användning. Även årorna (tillbehör) kan låsas fast längs med babordssidan.   På bilderna syns extra tillbehören grabbräcke, stävpulpits, pollare m.m. ..
  39 490kr
 • Terhi 445 C
  Styrpulpetsversionen Terhi 445 C är en rikligare utrustad båt än syskonmodellen 445. Som standardutrustning ingår, förutom styrpulpeten, även vindruta med räcke, sidoräcken samt knapar. Mittbänken, som kan vikas upp och placeras över sidoförvaringen på babord sida, möjliggör säkrare rörelse ombord. Båten är som gjord för förbindelsebruk, fiske och kortare utflykter.  På bilderna syns tillbehören akterkapell 8466:- + montering , hamnkapell 3526:- + montering och solbäddsats 4033:- + montering. Komplett dynsats (exkl.soldynsats) k..
  47 990kr
 • Terhi 475 Twin C
  Terhi 475 Twin C har, liksom namnet tyder, två konsoler. Förutom dubbelpulpetlösningen erbjuder båten även många andra snärtiga lösningar.  Båtens utmärkta slutfinish, många rymliga stuvutrymmen och goda köregenskaper gör båten till en favorit bland både stugfolk och fritidsfiskare. Vindskyddet för bakbänken förbättras m.h.a. en tygdörr som kan fästas mellan styrpulpeterna. Båten körs från akterbänken. Ett eget kapellgarage för förvaring av båtens akterkapell finns bakom akterbänken. Akterkapellet kan köpas separat. Båtens övrig..
  79 990kr
 • Terhi 475 BR
  Nya Terhi 475 BR är den första Bow Rider-modellen i Terhis sortiment. Nyheten är en strax under fem meter lång fritidsbåt som är utrustad med dubbla styrpulpeter. De två pulpeterna tillsammans med en mellandörr ger ett välskyddat utrymme i aktern för upp till fem vuxna. I cockpiten bakom pulpeterna finns två fristående komfortsäten samt en bred akterbänk. Förarens pulpet rymmer en kartplotter, och i båda pulpeterna finns goda stuvutrymmen för småsaker. 475 BR:s köregenskaper är utomordentligt goda, och dess starka trippelskalkonstruktion..
  84 990kr