Silver

Silver

I början av 90-talet beslöt sig fem män för att förverkliga sin dröm om att bygga de bästa aluminiumbåtarna för Nordeuropas krävande förhållanden. För att göra detta möjligt lämnade de sina arbeten inom samma bransch och grundade företaget Silver. Den första Silver-båten vann ett stort trollingbåtstest och sedan dess har modellprogrammet vuxit till en liten flotta av båtar.

Silver kombinerar de bästa egenskaperna hos aluminiumbåtar och glasfiberbåtar, Silverbåtarna är planerade medomsorg och eftertanke. Konstruerade för att hålla i generationer. Oömma skrov med goda sjöegenskaper tillverkade av marinaluminium och en innerline av glasfiberarmerad plast gör Silver till en mycket lättskött och tålig båt. Vi kallar dem AluFibreTM-båtar. Hållbarheten är i en klass helt för sig. Båten behöver minimalt med underhåll vilket ger dig mer tid att njuta av sjölivet. Att utveckla en bra båt tar tid men när den är färdigutvecklad och sjösatt så lever den länge. Sjösäkra, väl fungerande och slitstarka båtar är vad alla vill ha och Silver har nått dit.

Då du köper en Silverbåt kan du vara säker på att du skaffat en kvalitetsbåt som gör båtlivet enkelt och bekymmersfritt.

Sortera efter:
Visa:
Visa: Lista Sida vid sida
 • Silver Fox Avant
  En fullständigt ny skrovdesign gör nya Fox Avant avsevärt rymligare än föregångarmodellen, trots att yttre måtten är så gott som desamma. Den breda sidopulpeten med vindruta skyddar från vattenstänk och vind, och den stora öppna durken ger gott om rörelseutrymme. Skrovet är utav hållbar marinaluminium och interiören är tillverkad av glasfiber. Raymarine 9´gps-plotter med ekolod är standard ! I bland standardutrutningen hittar du bl.a. Lanternor Kapellgarage Brandsläckare Badstege Mugghållare Sido..
  139 990kr
 • Silver Fox BR
  Under 2018 lanserades Silver Fox BR som är Familjebåten med stort F. Skrovdesignen gör att båten är avsevärt rymligare inuti än tidigare, och bakom de dubbla pulpeterna med mellandörr sitter hela familjen i vindskydd. Båten har gott om förvaringsutrymme och en 9-tums Raymarine Axiom -kartplotter som standardutrustning. En sportig familjebåt med utmärkta köregenskaper ! Bland standardutrustningen hittar du bl.a. Brandsläckare Dynsats akter Badstege Lanternor Självlänsande innerline Grabbräcken i rostf..
  159 990kr
 • Silver Wolf BR
  En trygg och bekväm familjebåt som lämpar sig bra för t.ex. stug- eller nöjesbruk. Styrpulpeternas vindrutor, som går långt längs med båtens sidor, tillsammans med en tvådelad heldörr mellan pulpeterna, ger effektivt skygg för alla passagerare. Wolf BR:s mjukt gående skrov och förutsägbara uppförande samt den bekväma ergonomiska körställningen gör det enkelt att njuta av färden. I standardutrustningen finns bl.a. Komfortstolar Lanternor Kapellgarage Akterdynsats Plats för att fälla in 7´ gps-plotter ..
  184 990kr
 • Silver Wolf Avant
  Nya Fox Avant har blivit robustare , längre , starkare än föregångaren...helt enkelt lite bättre och vad många tycker lite snyggare ! Nya Fox Avant är en strömlinjeformad och stilig aluminiumbåt med bred sidopulpet, som bär sin vikt balanserat, ekonomiskt och tryggt. Båtens hållbara aluminiumskrov har tillverkats med Silvers unika skrovsidskonstruktion – båtens skrovsidor utgörs av triangulära slutna boxkonstruktioner, som tätt fyllts med icke-absorberande polyuretanskum. Denna unika konstruktion gör att båten är överraskande tystlåten, ..
  157 900kr
 • Silver Hawk BR
  Kombinationen av mycket god sjöduglighet och hög nivå på standardutrustning gör Hawk BR till den perfekta stug- och fiskebåten för upp till sju personer. Denna modell är en av Silver-flottans absoluta favoriter! Den skarpa fören för mjuk gång i sjö tillsammans med en låg planingströskel gör båtlivet njutningsbart i alla hastigheter. Hydraulstyrning, tvådelad dörr mellan pulpeterna och fast bränsletank ingår som standard, och från det omfattande tillbehörsprogrammet kan du skräddarsy båten enligt dina behov och önskemål. Båtar med årsmode..
  204 990kr
 • Silver Hawk CC
  En drömbåt för fiskare och förbindelsebåtsanvändare! Avsevärt större öppen durk än sin företrädare och stadiga grabbräcken som garanterar trygg rörelse ombord, oberoende av väder och vind. Med hjälp av förvaringsboxar som fästs i skenor skräddarsyr du enkelt en båt som passar just dina användningsbehov. ..
  174 990kr
 • Silver Shark BR
  Nya Silver Shark BR med sina utomordentliga köregenskaper och sin ergonomiskt planerade interiör utgör en oslagbar kombination. Skrovets prestanda, tysthet och mjuka gång garanterar en skön körupplevelse även i hårdare väder. Många användarvänliga och praktiska detaljlösningar, det stora öppna akterutrymmet som är t.o.m. en fjärdedel större än tidigare, gott om rejält tilltagna förvaringsutrymmen samt en välskyddande vindruta gör båtfärderna behagliga och trivsamma. Bland standardutrustningen hittar du bl.a. Raymarine a98 gps-plo..
  249 990kr
 • Silver Shark BRX
  Förutom ett stryktåligt och mjuktgående skrov av marinaluminium, är även Shark BRX-modellens innersidor, durk, förvaringslådor, akterbänk och räcken av aluminium. Förens mittpassage kan täckas med en skild aluminiumskiva (tillbehör), varmed fören passar bra för spöfiske. Akterbänken tillsammans med två klaffbänkar av aluminium bildar en bred enhetlig kastyta akteröver. Trolling Control, hydraulisk styrning och en Raymarine Axiom -kartplotter ingår i paketet. Det mjuktgående, vridstyva Shark BR-aluminiumskrovet står som bas för denna nya ..
  259 990kr
 • Silver Eagle BR
  Silverfamiljens nykomling för säsong 2016 är den helt nya Silver Eagle BR 640 som bär ett helt och hållet nytt skrov. Nya Eagle BR lämpar sig utmärkt till dagsutfärder i skärgården, spinnfiske och förbindelseturer, men den är i sitt esse för dig som vill njuta av sol och gott sällskap till havs. Nya Eagle BR är en mångsidig båt som anpassar sig till olika användningsbehov, utan kompromisser. Silver har verkligen satsat på Eagle BRs standardutrustning. Fr.o.m. 2017 sitter Raymarine a98 gps-plotter med inbyggt ekolod fabriksmonterat som st..
  329 990kr
 • Silver Eagle BRX
  Nya Eagle BRX i helaluminium är båten för dig som värdesätter lättskötthet, stryktålighet och mångsidighet. Bakom den breda vindrutan sitter förare och kartläsare bekvämt i helstoppade komfortsäten, och vid behov kan även ytterligare två komfortstolar installeras på den rymliga aluminiumdurken i aktern. Mittgången på främre durken kan täckas med en aluminiumskiva (tillbehör) varmed fören fungerar bra som kastyta för spöfiske. Bakom den tilltagna, skyddande vindrutan sitter förare och kartläsare bekvämt i helstoppade komfortsäten. Föraren..
  339 990kr