Quicksilver

Quicksilver

Quicksilver-utbudet har alltid varit en perfekt kombination mellan nöje och design förenad med praktiska funktioner och säkerhet. De nya Quicksilver modellerna som tas fram bygger på ett starkt samarbete mellan erfarna designers, ingenjörer och båtbyggare från Brunswick Group, en ledande kraft i båtvärlden. Det starkta partnerskapet har nu lett till en ny serie båtar som skapar glädje på sjön.

En värld av stil och innovation skapar utnyttjandet av utrymmena på bästa möjligt sätt tack vare ett väl genomtänkt längd och breddförhållande. Detta leder även till ökad stabilitet, och tillsammans med det djupa V-skrovet får man väldigt goda sjöegenskaper. Ett direkt resultat från en av de mest erfarna båtbyggarna i branschen. Det är teamet bakom Quicksilver.

Som du kan se, tar vi din glädje på största allvar. Välkommen till livsstil med innehåll.

Sortera efter:
Visa:
Visa: Lista Sida vid sida
 • Quicksilver Activ 455 Cabin
  Med en modern och sportig design, uökad säkerhet och med mer utrymmen än tidigare så erbjuder Activ 455 Cabin en stor liten båt i en smidig förpackning. Quicksilver Activ 455 Cabin är en relativt ny modell som har en sportig design , utökad säkerhet och med mer utrymmen än tidigare. Sidostabiliteten och den i relation till båtens storlek rymliga utrymmet att röra sig på gör att modellen tilltalar såväl sportfiskare som den lilla familjen. Bland standardutrustningen märks rostfria räcken, rostfria handtag, vindskärm, självläns, dy..
  91 000kr
 • Quicksilver Activ 505 Cabin
  Specialpris ett exemplar 2017 års modell ! En av klassens allra bästa allroundbåtar med en stor ruff för övernattning och möjlighet att montera en solbädd i sittbrunnen. Båten har en uppfällbar mittoft för lätt åtkomst till aktern. Bland standardutrustningen hittar man stävrulle, badstege, snurr-/justerbar förarstol, 12v.uttag, triminstrument, analog varv-/loggmätare, dynor i ruffen, dynor i aktern, pic-nic bord, elektrisk länspump, lanternor, fast bränsletank (50 liter), självlänsande akterdäck, spöhållare och ankarbox fören. ..
  135 000kr
 • Quicksiver Activ 555 Cabin
  Activ 555 Cabin kommer förberedd. För vad? På det hela taget, allting. Först och främst, den innehåller allt du behöver för ett bekvämt båtliv. Välj att sträcka ut på solbädden på fördäck, eller på den i sittbrunnen, ta fram en kall dryck ur kylboxen (tillval) och njut av musiken som strömmar ur stereons 4 högtalare (tillval). Modellen som har världspremiär våren 2018 kommer säkerligen att bli en populär familjebåt för den som vill ha en rymlig semesterbåt till en rimlig kostnad. Exempel på standardutrustning är bl.a. dynor i ruffen,..
  185 000kr
 • Quicksilver Activ 605 Sundeck
  Båten har gott om stuvfack och förvaringsmöjligheter. I fören finns en stor ankarbox som ledigt rymmer både ankare, kätting och lina. Sittbrunnsbordet har en dedikerad förvaringsplats precis som lanternmasten och vattenskidstången. Under kojen och under sittbrunnens tofter finns ytterligare stuvfack. Quicksilver Activ 605 Sundeck är en modern båt med morgondagens design och planlösningar. Den har ett stort rymligt soldäck för dig som gillar att ta det lugnt en stund ute på vattnet.  Goda övernattningsmöjligheter finns i den ..
  218 000kr
 • Quicksilver Activ 675 Sundeck
  Activ 675 Sundecks uppdaterade och moderna design drar blickarna till sig. Och under däck finns mer än vad ögat kan ana. Hoppa ombord och upplev hur väl de stora utrymmena samspelar med komfort och ergonomi. Förarplatsen har optimerats med större ytor för elektronik och här är det nu ännu enklare och roligare att befinna sig. Utöver dig så kan 7 passagerare följa med ut för en härlig dag till sjöss. Activ 675 Sundeck kan fås med Mercury-motorer på upp till 200hk. Ombord är det som alltid lätt och säkert att röra sig med stora och breda g..
  279 000kr