Pioner Multi

Pris: Ring för pris!

Det ligger i namnet. Pioner Multi är så smart designad att användningsområdet sträcker sig från beredskapsbåt till fiskebåt, från dykbåt till den perfekta bruksbåten. Professionella aktörer på sjön väljer ofta denna båten som har en mängd finesser och en hög lastkapacitet.

Bogporten sänks med en rostfri vinsch och underlättar av- och påstigning och lastning/lossning. Den är lättplanande och extremt sjöduglig. Det är långt fler än professionella användare som har användning av en Pioner Multi.

För proffsen:

Professionella aktörer på sjön har länge haft den här kompletta allroundmodellen med den stora lastförmågan som favorit. Multi III kom 2014 och är vår mest sålda modell globalt. Det här är en mycket stadig och säker båt. Den här tuffa och smidiga arbetshästen är sjöns motsvarighet till vägens SUV:ar. Den är praktisk, användbar, effektiv och robust. Pioner Multi är gjord för att bemästra många och varierade uppgifter. Och den levererar, även under krävande förhållanden.

Polis, brand- och räddningstjänster och organisationer som Röda Korset har använt den länge. Dykare, marinor och fiskuppfödare anser den vara perfekt för deras behov. Vi ser även att fårbönder, renskötande samer, jägare och entreprenörer väljer Multi. Båten rekommenderas med utombordsmotorer från 50 till 80 hk, men utrustas också med rorkultmotorer ända ned till 10 hk på arbetsbåtar. Modellen är godkänd för en nyttolast på 1 122 kg och upp till 10 personer.

Den 92 cm breda och skumfyllda bogporten sänks med en rostfri vinsch, något som underlättar av- och påstigning samt lastning/lossning. Multi har ett stort urval av extrautrustning och kan skräddarsys för avsedd användning.

 

Tillbehör:

Passagerarpulpet 10880:-

Ryggstöd i rostfritt inkl.dynrulle 3900:-

Rostfritt pulpiträcke fören 3190:-

Rostfria sidoräcken 2635:-

Badstege typ teleskop 1855:-

Pulpethuva 2750:-

Extra säte/box 3040:-

Dyna aktersoffan 2440:-

Specifikationer - Nya båtar
Längd 5,30m
Bredd 2,15m
Vikt (utan motor) 4,66kg
Max motor 80hk
Rigglängd Lång