Pioner 14 Active

Pris: Ring för pris!

Pioner 14 Active är den senaste modellen i Pionerfamiljen. Den kombinerar klassiska linjer med god körkomfort och moderna detaljer.

Genomförningar för tampar är integrerade i skrovet. Ett praktiskt förvaringsutrymme på babordsida passar längre föremål som båtshake och fiskespö. På styrbordsida finns det förvaring för mindre saker som mobiltelefoner, plånbok och liknande. Den här båten har batteriutrymme och plats till bensintank under aktersätet, samt två förvaringsfack under mittsätet.

Båten har bra flytkraft och lämpar sig ypperligt till dagens 4-taktsmotorer. Toppfarten ligger mellan 20-25 knop. Högt fribord för torr och bekväm båttur även när det går lite vågor. Pioner 14 Active är en rymlig 14-fotare med plats för fyra personer som bjuder på massor av båtglädje för dem som vill vara aktiva på sjön.

 

14 Active är en mycket användarvänlig, stadig, lättkörd och rejäl båt som inte kräver mycket underhåll. Båten är stark och robust och kombinerar goda sjöegenskaper med ett läckert utseende. Högt fribord ger en torr och komfortabel båttur även när det går lite vågor.

 

Ett båtpaket med en Pioner 14 Active är mycket båt för pengarna. Modellen får höga poäng för allsidighet och robusthet. Den är också lätt att hantera och transportera. Tack vare integrerade genomföringar är det lätt att få den i och ur vattnet, och den är väl lämpad för användning av stroppar och kran. Pioner 14 Active har gott om plats för fyra personer och passar bäst med båtmotorer från 15 till 25 hk.

Specifikationer - Nya båtar
Längd 4,11m
Bredd 1,73m
Vikt (utan motor) 220kg
Antal personer 4
Max motor 25hk
Rigglängd lång