Pioner

Pioner

Pioner-båtarna har konstruerats och tillverkats i Norge sedan 1959. Sedan dess har närmare 350 000 båtar sålts världen över.

Pioner har som mål att få alla våra båtmodeller godkända hos Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) – det ger en extra säkerhet för dig som båtköpare.

DNV-GL övervakar produktionen samt testar och godkänner båtmodellerna för att kontrollera att CE-reglerna uppfylls. Under 2016 blev Pioner-modellerna omcertifierade av DNV-GL enligt det nya fritidsbåtdirektivet 2013/53/EU.

Båtarna rotationsgjuts i polyetylen – ett mycket robust material med UV-stabilisator. Båtarna gjuts i ett stycke och tål påfrestningar som stötar och slag, stora temperaturskillnader och solljus.

Båtarna fordrar minimalt med underhåll och har lång livslängd och dessa egenskaper har gjort Pioner-båtarna populära. Dessut0om är båtarna återvinningsbara.

 

Sortera efter:
Visa:
Visa: Lista Sida vid sida
 • Pioner Multi
  Det ligger i namnet. Pioner Multi är så smart designad att användningsområdet sträcker sig från beredskapsbåt till fiskebåt, från dykbåt till den perfekta bruksbåten. Professionella aktörer på sjön väljer ofta denna båten som har en mängd finesser och en hög lastkapacitet. Bogporten sänks med en rostfri vinsch och underlättar av- och påstigning och lastning/lossning. Den är lättplanande och extremt sjöduglig. Det är långt fler än professionella användare som har användning av en Pioner Multi. För proffsen: Professionella aktörer ..
  Ring för pris!
 • Pioner Viking
  Pioner Viking är planande och har mycket goda sjöegenskaper. Båten har högt fribord och lämpar sig utmärkt som familjebåt. Pioner Viking är en regnlänsad båt med välbeprövat skrov. Standardmodellen har tre låsbara utrymmen för packning, utrustning och bensintank. Båten har god plats för sex personer. Extrautrustning som targabåge med lanternor, rostfria räcken, dynor, vindruta och rostfri båge för vindrutan gör Pioner Viking till en attraktiv båt med god fartpotential. ..
  Ring för pris!
 • Pioner 14 Active
  Pioner 14 Active är den senaste modellen i Pionerfamiljen. Den kombinerar klassiska linjer med god körkomfort och moderna detaljer. Genomförningar för tampar är integrerade i skrovet. Ett praktiskt förvaringsutrymme på babordsida passar längre föremål som båtshake och fiskespö. På styrbordsida finns det förvaring för mindre saker som mobiltelefoner, plånbok och liknande. Den här båten har batteriutrymme och plats till bensintank under aktersätet, samt två förvaringsfack under mittsätet. Båten har bra flytkraft och lämpar sig ypperlig..
  Ring för pris!
 • Pioner 12 Maxi
  Pioner 12 Maxi är båt med dubbelskrov och självlänsande.  Knappast någon annan båt på markanden kan i denna storlek stoltsera med dessa fördelar som Pioner 12 Maxi har. Tack vare de höga friborden får du oftast en torr och säker tur även om det går lite vågor. Det finns många smarta integrerade detaljer som t.ex. mugghållare, handtag och ordentliga genomföringar för tampar etc. Du kan också få styrpulpet till din Pioner 12 Maxi, då kallar vi den under 2019 Pioner 12 Maxi Special Edition. I pulpeten finns då en gps-pl..
  27 900kr