Bella 620 HT

Märke:Bella

Pris: 283 800kr

I Bellas hardtop båtar kombineras nöje och funktionalitet. Kliv ombord och bli förtjust.

Bellas Hardtop-båtar är ett utmärkt alternativ för båtägare som tycker om att göra utflykter och värdesätter mångsidiga egenskaper. I kollektionen finns både nyheter och klassiska modeller. Bella Hardtop-kollektionen har alltid fina köregenskaper, gott om utrustning och en genomtänkt design.

Bella 620 HT – en hardtop-utflyktsbåt skapad för ett mångsidigt båtliv. Den rymliga och funktionella bottenlösningen kombinerar fina användaregenskaper med högklassiska material och innovativa lösningar.

Bella 620 HT:s täckta konstruktion framtill ger, förutom ett strömlinjeformat utseende, även en mycket funktionell båtkomfort. Framdelens skyddande hardtop-lösning minskar vindturbulensen i sittbrunnen under färd och gör båten lättare att manövrera vid olika förhållanden. Tack vare den öppningsbara vindrutan kan man gå ut på båtens fördäck, vilket gör det lätt att lägga till. Bella 620 HT är utflyktsbåtarnas kompromisslösa drottning.

Utrustningsmässigt erbjuder Bella 620 HT bara det bästa. I standardutrustningen ingår bland annat bekväma och eleganta bäddar längs hela båten, vindrutetorkare, en manuell länspump och annan högklassisk utrustning som gör båten enklare att använda. Med tillvalsutrustning börjar Bella 620 HT tävla med betydligt dyrare och större utflyktsbåtar eftersom det till exempel är möjligt att välja till gaskök, kylskåp och sötvattentank.

Båtens ovanligt rymliga layout lämpar sig bra för både för familjebruk och för trevlig nöjesåkning med ett sällskap. Det finns sammanlagt tre sovplatser på båten och plats för totalt sju personer. Med Bella 620 HT blir ditt båtliv mycket trivsamt, säkert och elegant.

Specifikationer - Nya båtar
Längd 6,05 m
Bredd 2,34 m
Vikt (utan motor) 950 kg
Antal personer 7 pers
Max motor 150 hk
Rek. motor 100-150 hk
Bränslesystem Inbyggd bränsletank 135 liter
Rigglängd XL