Minn Kota

Minn Kota

Minn Kota är den mest sålda elektriska båtmotorn i världen. Grunden till detta är att alla komponenter är kompromislöst konstruerade och optimalt anpassade. Det gör att de varar längre och förbrukar mindre ström än motsvarande motorer. Alla komponenter är tillverkade och ihopsatta i USA.

Minn Kota är ett varumärke som härstammar från början av 1930 talet på gränsen mellan staterna Minnesota och nord Dakota. Njut av en tyst miljövänlig fisketur. Minn Kota har en elmotor för alla behov, för montering i aktern eller i fören.

Sortera efter:
Visa:
Visa: Lista Sida vid sida
 • Minn Kota Endura C2
  Minn Kota Endura C2 är en storsäljande motor för aktermontering. Många har försökt kopiera den här legendariska motorn som fortfarande vinner tester och har en mycket hög kvalitet. Rorkulten är ergonomisk och teleskopisk som kan dras ut ytterligare 15 cm, vilket ger bekvämare styrläge. Endura C2 motorerna har ett starkt tvingfäste som ger en stadig infästning som är starkare än konventionella fästen. Det särskilda kompositmaterialet tål både böjning, vridning och UV ljus. Endura C2 serien är utrustad med oförstörbart riggrör av kom..
  Ring för pris!
 • Minn Kota Endura MAX
  Minn Kota Endura MAX är en motor speciellt framtagen med Maximizer steglös varvtalsreglering. Rorkulten är ergonomisk och teleskopisk som kan dras ut ytterligare 15 cm, vilket ger bekvämare styrläge. Endura MAX motorerna har ett starkt tvingfäste som ger en stadig infästning som är starkare än konventionella fästen. Det särskilda kompositmaterialet tål både böjning, vridning och UV ljus. Endura MAX serien är utrustad med oförstörbart riggrör av komposit och en motor som går tystare och svalare en någon annan på marknaden. En batter..
  Ring för pris!
 • Minn Kota Powerdrive
  Minn Kota PowerDrive V2 är en elektrisk motor för montering i fören, en solid motor med alla tänkbara funktioner som kan önskas. En batteriindikator finns monterad på motorfästet för enkel avläsning genom en knapptryckning. PowerDrive V2 har steglös varvtalsreglering och digital Maximizer för längre driftstid. Motorn styrs elektriskt och alla funktioner som gas, styrbord och babord manövrering sköts med en fotpedal eller i-Pilot fjärrkontroll. i-Pilot Link kan köpas till som tillbehör. Fotpedal och i-Pilot kan inte användas på samm..
  Ring för pris!
 • Minn Kota Terrova
  Minn Kota Terrova elektriska motorer för montering i fören. Solida motor med alla tänkbara funktioner som kan önskas med en ny modern elektronik. Det lättanvända handtaget och de särskilda låsningarna på den nya infästningsmekanismen gör att det blir en enkel match att sätta i och ta upp motorn ur vattnet. En särskild huvudbrytare bryter spänningen automatisk när motorn är uppfälld. En batteriindikator finns monterad på motorfästet för enkel avläsning genom en knapptryckning. Terrova har steglös varvtalsreglering och digital Maximi..
  Ring för pris!
 • Minn Kota Traxxis Maximizier
  Minn Kota Traxxis är en elmotorer i kraftig och robust design. Traxxis är en modern elmotor för aktermontering som har många unika funktioner, det är en solid motor som har satt en ny standard i klassen. Rorkulten kan lyftas 45º så att du kan välja att sitta eller stå upp. Den kan också dras ut 15 cm och har ett nytt ergonomiskt grepp som ger bästa tänkbara komfort och kontroll. Det finns även ett transportläge med rorkulten lodrätt rakt ner längs med riggröret. Snabbjustering av rigghöjd med "Traxxis' Quick-Lock" gör djupjustering..
  Ring för pris!
 • Minn Kota Ulterra
  Minn Kota Ulterra är en helt ny motorserie med flera unika och revolutionerade funktioner. De kan tiltas upp och ner genom ett tryck på fjärrkontrollen eller fotpedalen. De kan även hissas upp och ner med både fjärr och fotpedal för att anpassa höjden på motorn till djupet. Ulterra levereras alltid med i-Pilot eller i-Pilot Link samt fotpedal. Motorn styrs elektriskt och alla funktioner som gas, styrbord och babord manövrering sköts med en fotpedal, i-Pilot eller i-Pilot Link fjärrkontroll. Fotpedal och i-Pilot/i-Pilot Link kan användas..
  Ring för pris!