Honda

Honda

Tekniken hos motorerna från Honda Marine, som programmerad bränsleinsprutning (PFG-FI ) och variabel ventilstyrning (VTEC) användes först i Hondas formel-1-racerbilar. Dessa tekniker möjliggör prestandan och kraften som har gjort Hondas 4-takts utombordsmotorer de ledare de är idag.

Hondas utombordsmotorer är smidiga och tysta, med branschledande standarder för avgasutsläpp, som man förväntar sig av Honda. Alla motorerna inom Honda Marines sortiment, oavsett deras storlek eller vilken uppgift de måste utföra, är elegant utformade för att erbjuda perfekt effektivitet. Och du vet att du kommer att kunna lita på dem under en lång tid.

Sortera efter:
Visa:
Visa: Lista Sida vid sida
 • Honda BF2,3
  Marknadens lättaste och smidigaste utombordsmotor. En luftkyld, encylindrig 4-taktsmotor på 2,3 hästkrafter med kort eller lång rigg, ett utväxlingsförhållande på 2,42:1 och manuell rekylstart. BF2,3 LCHU (lång rigg) kostar 9500:-. ..
  8 790kr
 • Honda BF5
  Honda BF5 är en motorkonstruktion som varit med i många år. Fram- och backväxel. ..
  14 590kr
 • Honda BF8
  Motorerna är lätta, kompakta och deras vikbara handtag gör dem suveränt bärbara. De är perfekta för uppblåsbara båtar, jollar och ekor och de blir perfekta extramotorer för större fisketursbåtar och segelbåtar. Hondas 8hk och 10 hk är tysta smidiga och är kända för sin jämna gång.   BF8 finns i sex olika versioner. SHU Kort rigg , Manuell start , Rorkult SHSU Kort rigg , Elstart , Rorkult SRU Kort rigg , Fjärreglage , Elstart LHU  Lång rigg , Manuell start , Rorkult LHSU Lång rigg , Elstart..
  22 990kr
 • Honda BF10
  BF10-motorerna är lätta, kompakta och deras vikbara handtag gör dem suveränt bärbara. De är perfekta för uppblåsbara båtar, jollar och ekor och de blir perfekta extramotorer för större fisketursbåtar och segelbåtar. Batteriladdningseffekten är 6A. Med elstartade motorer är det mycket viktigt att hålla sitt batteri bra skick så att de förblir tillförlitliga. Och om du har elektriska instrument ombord bibehåller generatorn med hög uteffekt laddningen på toppnivå för att allt ska fungera – till och med vid dörjningshastigheter. Den fyrb..
  25 890kr
 • Honda BF15
  Honda BF15 tillhandahåller snabb respons, jämn och mjuk gång och kraft du kan lita på. Med en cylindervolym på 350cc och lång slaglängd levererar BF15 maximalt vridmoment på alla varvtal, vilket ger prestanda i toppklass. Generatorn på 12 ampere (elstart) ser även till att batterierna hålls i toppskick genom effektiv underhållsladdning. Priset som anges är för SHU och LHU. Det finns sju olika BF15-modeller; SHU= Kort rigg , manuell start SHSU= Kort rigg , elstart SRU= Kort rigg, fjärreglage, elstart ..
  30 390kr
 • Honda BF20
  Honda BF20 har förbättrad prestanda vid körning i marschfarter och erbjuder ökad komfort tack vare Hondas unika upphängningssystem med pendelrörelse. Generatorn är på 12A och ser till så att batterierna är fräscha och i topskick genom effektiv underhållsladdning. BF20 levereras med fyrbladig propeller vilket ger bättre acceleration och snabbare inbromsning. Priset som anges är för SHU och LHU. BF20 finns i nio olika modeller; SHU= Kort rigg, Manuell start SHSU= Kort rigg , Elstart SRU= Kort rigg , Fjärregl..
  35 990kr
 • Honda BF30
  Honda BF30 är utrustad med en rad smarta funktioner och är så bränslesnål att den snabbt betalar sig. Båtlivet har aldrig varit lättare tack vare kraftresurser så att det räcker och blir över och ett enastående vridmoment i mellanregistret. Honda BF30 är ett kompakt och lätt kraftpaket som kombinerar Hondas världskända pålitlighet med omedelbar respons vid gaspådrag och en exceptionellt jämn och tyst gång. Motorn har en rad användarvänliga funktioner som gör båtlivet till en ren njutning, vare sig du trollar på grunt vatten eller färdas ..
  50 990kr 68 990kr
 • Honda BF40
  BF40 är utrustad med elektronisk PGM-FI bränsleinsprutning, BLAST-Hondas unika teknik för optimerad luft/bränsleblandning och tändinställningar. Det finns möjlighet att köpa till trollingkontroll med 50v/min justering per knapptryck, fyrbladig propeller eller stålpropeller som extra tillbehör. Även multifunktionsrorkult finns att köpa till med integrerad varningspanel. På panelen ges både visuella signaler och ljudsignaler som varnar för felaktigt oljetryck, överhettning, motorstyrningsdata och batteriladdning, allt för att trygga din bå..
  62 990kr 75 990kr
 • Honda BF50
  BF50 är utrustad med elektronisk PGM-FI bränsleinsprutning, BLAST-Hondas unika teknik för optimerad luft/bränsleblandning och tändinställningar. Det finns möjlighet att köpa till trollingkontroll med 50v/min justering per knapptryck, fyrbladig propeller eller stålpropeller som extra tillbehör. Även multifunktionsrorkult finns att köpa till med integrerad varningspanel. På panelen ges både visuella signaler och ljudsignaler som varnar för felaktigt oljetryck, överhettning, motorstyrningsdata och batteriladdning, allt för att trygga din bå..
  64 990kr 78 990kr
 • Honda BF60
  Med den effektstarka motorn på 998cc har BF60 satt standarden sedan den lanserades. Med en vikt på 110kg har denna vattenkylda trecylindriga motor funktioner som elektronisk bränsleinsprutning, Hondas banbrytande BLAST-teknologi för optimerad luft-/bränsleblandning och tändinställningar samt lean burn control (ECOmo). Detta ger snabba starter och kraftfull acceleration i kombination med en enastående bränsleekonomi i marschfarter. Multifunktionsrorkult med power trim i handtaget finns som extra tillbehör. På rorkulten finns också en ..
  77 990kr 93 490kr
 • Honda BF80
  Med sin låga vikt, kompakta design och unika kärnteknik från Honda har BF80 konstruerats för att ge dig högsta effektivitet och tillförlitlighet. Med en stark rak fyrcylindrig motor på 1,5 liter med SOHC (Single Over Head Cam) och 16 ventiler höjer BF80/BF100 och den perfekta blandningen av Hondas världsberömda marin- / fordonsteknik är det en toppmodell på marknaden i denna storleksklass. Motorn är kompatibel med NMEA 2000 systemet. Växelhusets utväxling är på 2,33:1. Möjlighet att köpa till trollingkontroll med 50v/min justerin..
  97 990kr 110 590kr
 • Honda BF100 V-TEC
  Honda BF 100 V-TEC är en pålitlig och kompakt motor. Wowfaktorn kommer från den 1,5 L och 16 ventiler stora motorn. Den har också PGM-Fi elektronisk bränsleinsprutning för lätt start och Honda BLAST för kraftfull acceleration. Sedan finns V-TEC på Honda BF100 , det är Hondas minsta utombordsmotor som är utrustad med V-TEC teknologin. De är också NMEA 2000 kompatibla. ..
  101 990kr 120 690kr