Begagnade båtar

Begagnade båtar

Borås Marin & Motor har ett stort utbud av begagnade båtar !  En visningshall fylld med begagnade båtar, med allt ifrån daycruisers till öppna styrpulpeter. Här hittar du de båtar som vi har inne för tillfället !

Det är självklart alltid säkrast att köpa din båt & motor hos en etablerat & motorauktoriserat företag. Hos oss är alla begagnade motorer servade & genomgångna innan leverans.

Tveka inte att ringa eller maila om du har några frågor angående nuvarande utbud.

 

Sortera efter:
Visa:
Visa: Lista Sida vid sida
 • Terhi 400
  Ett smidigt påkostat sportfiskeekipage med Honda BF15 elstart och Lowrance HDS gps +ekolod med dubbla ekolodsgivare bl.a. Totalscangivare. Sportfiskestol, RAM-fästen till Lowranceinstrumentet, Motorlås, Åror, Förtöjningsögla är exempel på andra tillköpta extra tillbehör. Båten är lättplanande med denna motor även med 3 personer. Endast sötvattenkörd. Nyservad.   ..
  44 000kr
 • Pioner 8
  Pioner 8 är en mycket smidig och lätt båt för transport mellan stora båten och hamnen eller i dammen eller i den lilla sjön.   Pioner 8 är en båt med många användningsområden. Lägg den på biltaket, och ha tillgång till båt vart ni än åker. Använd den till och från den större båten som ligger för ankar, ha den på släp eller låt barnen lära sig båtvett med denna stadiga båt. Båten får god fart med liten motor, och den är lätt att ro. Längsgående säte ger bra sittkomfort. Årorna kan säkras med stroppar när man har den på ..
  9 500kr
 • Crescent 434
  Höga fribord , lättplanande skrov , god sjövärdighet brukar känneteckna Crescent 434. Båten är extrautrustad med bl.a. Hamnkapell , Garmin echomap 52dv , Securmark stöldskyddsmärkning, Motorlås, Batteri, Dubbla hajfenor.  Ingen motor ingår. Vi kan hjälpa till med montering vid köp av ny eller begagnad motor. ..
  26 000kr 59 000kr
 • Quicksilver 510 Cruiser
  En fin kombinationsbåt för övernattning, utflykter och sportfiske. Båten är i bra skick tack vare sötvattenkörning och vinterförvaring inomhus. Extrautrustad med Kapell (sora höga), Dynor i ruffen , Dynor i sittbrunnen, Passagerarstol, Humminbird GPS/ekolod, Motorlås, Bord, Securmark m.m. Även 80km/h trailer ingår. 510 Cruiser är mellanmodellen i Cruiserserien. Den övernattningsbara båten har två kojplatser. Kabinen är rymlig tack vare båtens rejält tilltagna bredd. Båten lämpar sig bra för både fiske och transport då den har..
  115 000kr
 • Crescent Corona
  En välutrustad HT-båt lämplig för semester för den lilla familjen. Wallas värmare med fläktvärmelock, Lowrance Elite 7´ gps-plotter med ekolod, ZipWake trimplanssystem, Marinstereo, teaklaminatdurk, fenderhållare, baystar+ hydraulstyrning, stor fast bränsletank är exempel på utrustningen. Båtmodellen är bäddbar både i för och akter. Motorlås, ATS startspärrsystem, Smart Craft System Tach med trollingkontroll på Mercurys nya 2,1L konstruktion. Världens lättaste och modernaste 115hk 4-takt. Endast 163 kg ! Zipwake är ett helt u..
  239 000kr 309 000kr
 • Uttern 5500 DC / Mercury F100 EFI 2018
  En välvårdad Uttern 5500 DC med både höga originalkapellet (grönt) och hamnkapell (blått) med en helt ny Mercury F100 EFI 2018 års modell med 5 års motorgaranti. Båten är utrustad med bl.a. teaklaminatdurk, Raymarine gps, Navman ekolod, ankare typ Danforth med akterrulle, dubbla akterdäck monterade (fint skick, se bild) med rejäl badstege, stor och bred skyport, bottenmålad, snurrbara komfortstolar, fällbara teakbord, låsögla kl.3, ankarlina, övernattningsbar för minst två personer, dragglåda, lanternor, dubbla rejäla stävpulpits i fören..
  209 000kr 229 000kr
 • Crescent Winner (ny motor)
  En självlänsande styrpulpetbåt med mycket bra sidostabilitet. Båten är en klassisk styrpulpetare med nytänkandets små finesser. 450 Winner har ett brett och fint skarndäck samt en styrpulpet som kan kompletteras med en vindskärm. Den har förvaringsfack för småsaker i sidorna, ankarbox inbyggd på för däck, infällda grepphandtag och självlänsande durk. Höga fribord gör att man känner sig trygg i en 450 Winner.  Vi monterar en ny Mercury F30 ELPT EFI med elstart och power trim i detta paketpris. Motorn är elektroniskt bränsleinspru..
  79 000kr
 • Särki 520
  En rymlig rejäl styrpulpetbåt för utflykt och/eller sportfiske. Garmin Striker 5 med clear vü funktion ingår i köpet (se bild). Instrumentet är endast ett år gammalt. Striker 5 är ett ekolod med högupplöst skärm och med enkel gps-funktion där du kan markera waypoints bl.a. Båten är dubbelbottnad och har en trygg och fin gång i sjön. Perfekt för dig som premierar plats och utrymme i båten framför höga hastigheter.   ..
  42 000kr
 • Crescent 491 SC (med ny motor)
  Ny motor och bättre begagnad båt till riktigt bra pris. Ett sommarklipp ! Akterdynsats finns monterat. Självlänsande rymlig styrpulpetbåt godkänd och osänkbar för 6 personer. Sittplatser för minst 10 personer. Båten är lätt begagnad och motor är helt ny i kartong. Den blir utrustad med ATS startspärrsystem, motorlås, Smart Craft System Tach med trollingkontroll. ..
  109 000kr
 • Olympic 500 CCF
  En rymlig styrpulpetbåt i sin storleksklass. Båten är komplett utrustad med dynor till både aktersoffa och fören. Förtöjningsmaterial medföljer. Pulpet- och stolsöverdrag medföljer. Självlänsande skrov. Garmin gps-plotter finns monterat. ..
  119 000kr
 • Terhi 445 Premium Edition
  En knappt körd Terhi 445 , årsmodell 2018 , med extra utrustning. Premium utrustad med grabbräcken och stävpulpits. Motorn är Mercurys unika F15 Pro Kicker med både elstart och power tilt. Batteri monterat. Securmark stöldskyddsmärkning finns. Nyskick !   Den praktiska och ekonomiska Terhi 445-allroundbåten erbjuder något för alla. Innandömet är väldigt funktionellt och durken med halkskydd ökar säkerheten ombord. Mittbänken, som går att fälla undan, möjliggör en enkel och trygg passage från för till akter vilket är ..
  82 000kr
 • Linder 400 Sportsman
  Denna Linder 400 Sportsman har endast gått i sötvatten. Med Mercury F15 toppar den runt 21-22 knop med 1-2 personer ombord. En planande familjebåt för insjö, skärgård och kustnära vatten. Lämplig för exempelvis fiske och vattenskidåkning (med lättare personer). Lätt att traila. För motorval upp till 20 hk. Stuvutrymmen i akter- samt mittoft. Styrpulpet (med plats för batteri) och automatisk länspump är ex. på tillbehör. Ett skonsamt båtval för miljön. Tillverkad i korrosionsbeständigt aluminium av hög kvalitet motsvarande flygplansal..
  39 800kr