Silver

Silver

I början av 90-talet beslöt sig fem män för att förverkliga sin dröm om att bygga de bästa aluminiumbåtarna för Nordeuropas krävande förhållanden. För att göra detta möjligt lämnade de sina arbeten inom samma bransch och grundade företaget Silver. Den första Silver-båten vann ett stort trollingbåtstest och sedan dess har modellprogrammet vuxit till en liten flotta av båtar.

Silver kombinerar de bästa egenskaperna hos aluminiumbåtar och glasfiberbåtar, Silverbåtarna är planerade medomsorg och eftertanke. Konstruerade för att hålla i generationer. Oömma skrov med goda sjöegenskaper tillverkade av marinaluminium och en innerline av glasfiberarmerad plast gör Silver till en mycket lättskött och tålig båt. Vi kallar dem AluFibreTM-båtar. Hållbarheten är i en klass helt för sig. Båten behöver minimalt med underhåll vilket ger dig mer tid att njuta av sjölivet. Att utveckla en bra båt tar tid men när den är färdigutvecklad och sjösatt så lever den länge. Sjösäkra, väl fungerande och slitstarka båtar är vad alla vill ha och Silver har nått dit.

Då du köper en Silverbåt kan du vara säker på att du skaffat en kvalitetsbåt som gör båtlivet enkelt och bekymmersfritt.

Sortera efter:
Visa:
Visa: Lista Sida vid sida
 • Silver Fox Avant
  Den nya seriens mindre version kommer prismässigt att vara instegsbåten i Silvers modellprogram. Denna universalbåt är ett utmärkt val för fiske, förbindelsebåt i skärgården och kortare nöjesturer. Jämfört med en traditionell sidopulpetbåt erbjuder Fox Avant bra skydd mot vinden för två personer. Fox Avant garanterar en enkel och säker körning och bra med utrymmen. Silver är en unik båt i världen. Det stabila skrovet av marinaluminium i kombination med en  innerliner av glasfiberarmerad plast gör båten mycket bekväm, hållbar och s..
  114 900kr
 • Silver Fox BR
  Silver Fox BR 485, sätter ny standard för storleksklassen under fem meter. Båten erbjuder mer körglädje, större användbarhet, snyggare design och bättre utrymme för dig och din familj.  Den skyddande förarplatsen garanterar en säker och bekväm färd, i synnerhet om båten kompletteras med en mellandörr som är exceptionellt väl fungerande för denna storleksklass. Vi har lagt stor uppmärksamhet på bekvämligheten med ett imponerande ryggstöd och en ny pulpetkonstruktion som ger ett bra, jämnt och rejält tilltaget fotu..
  142 900kr
 • Silver Wolf 510 BR
  En trygg och bekväm familjebåt som lämpar sig bra för t.ex. stug- eller nöjesbruk. Styrpulpeternas vindrutor, som går långt längs med båtens sidor, tillsammans med en tvådelad heldörr mellan pulpeterna, ger effektivt skygg för alla passagerare. Wolf BR:s mjukt gående skrov och förutsägbara uppförande samt den bekväma ergonomiska körställningen gör det enkelt att njuta av färden. I standardutrustningen finns bl.a. Komfortstolar Lanternor Kapellgarage Akterdynsats Plats för att fälla in 7´ gps-plotter ..
  163 900kr
 • Silver Wolf 510 Avant
  En enastående mjukt gående familjebåt som uppför sig väldigt förutsägbart till havs och till sjöss. Förarens centrala placering vid den breda sidopulpeten gör att balansen bibehålls även med endast en person ombord, föraren. Trygg ombordstigning och säkert att röra sig i båten tack vare välplacerade grabbräcken, en bred styrpulpet och höga fribord. Silver Wolf har en Alu Fibre båt med hög kvalité på såväl svetsningar som utförs för hand av yrkesmän på den finska båtfabriken som den glasfiberarmerade innerlinern.     ..
  157 900kr
 • Silver Hawk 540 BR
  Silver Hawk 540 BR är en av de mest sålda styrpulpetbåtarna på marknaden. Kombinationen av mycket god sjöduglighet och hög nivå på standardutrustning gör Hawk BR till den perfekta stug- och fiskebåten för upp till sju personer. Den skarpa fören för mjuk gång i sjö tillsammans med en låg planingströskel gör båtlivet njutningsbart i alla hastigheter. Hydraulstyrning, tvådelad dörr mellan pulpeterna och fast bränsletank ingår som standard, och från det omfattande tillbehörsprogrammet kan du skräddarsy båten enligt dina behov och önskemål. ..
  189 900kr
 • Silver Hawk 540 CC
  En drömbåt för fiskare och förbindelsebåtsanvändare! Avsevärt större öppen durk än sin företrädare och stadiga grabbräcken som garanterar trygg rörelse ombord, oberoende av väder och vind. Med hjälp av förvaringsboxar som fästs i skenor skräddarsyr du enkelt en båt som passar just dina användningsbehov. ..
  158 900kr
 • Silver Shark 580 BR
  Nya Silver Shark BR med sina utomordentliga köregenskaper och sin ergonomiskt planerade interiör utgör en oslagbar kombination. Skrovets prestanda, tysthet och mjuka gång garanterar en skön körupplevelse även i hårdare väder. Många användarvänliga och praktiska detaljlösningar, det stora öppna akterutrymmet som är t.o.m. en fjärdedel större än tidigare, gott om rejält tilltagna förvaringsutrymmen samt en välskyddande vindruta gör båtfärderna behagliga och trivsamma. Bland standardutrustningen hittar du bl.a. Raymarine a98 gps-plo..
  219 900kr
 • Silver Eagle 640 BR
  Silverfamiljens nykomling för säsong 2016 är den helt nya Silver Eagle BR 640 som bär ett helt och hållet nytt skrov. Nya Eagle BR lämpar sig utmärkt till dagsutfärder i skärgården, spinnfiske och förbindelseturer, men den är i sitt esse för dig som vill njuta av sol och gott sällskap till havs. Nya Eagle BR är en mångsidig båt som anpassar sig till olika användningsbehov, utan kompromisser. Silver har verkligen satsat på Eagle BRs standardutrustning. Fr.o.m. 2017 sitter Raymarine a98 gps-plotter med inbyggt ekolod fabriksmonterat som st..
  309 900kr