Begagnade motorer

Begagnade motorer
Sortera efter:
Visa:
Visa: Lista Sida vid sida
 • Honda BF8 LHU
  X SÅLD X      En välvårdad och sötvattenkörd Honda 8hk 4-takt. Motorn har lång rigg och endast gått i sötvatten. En av Honda fördelarna är växelspak på framsidan av motorn en annan är laddning av batteri genom batterikablaget som medföljer trots att det inte är elstart. Motorn är dessutom utrustad med fyrbladig propeller för bättre acceleration och stopp. Nyservad och klar. ..
  15 500kr
 • Mercury F4 M (med separat bränsletank)
  X SÅLD X   En i nyskick bevarad Mercury 4 hk 4-takt från 2015. Tre års nymotorgaranti kvar. Motorn har endast ett fåtal driftstimmar. Service och konservering utfört enligt Mercurys rekommendationer. Finns möjlighet att köpa motorn utan separat bränsletank för 7700:-. Motorn har ju inbyggd bränsletank som standard, separat tank är ett tillbehör. Mercury 4 hk 4-takt har flera finesser som konkurrenterna saknar som t.ex. XK 360 legering, avgasutsläpp i propellercentrum, växelspak fram/back på motorns framsida. ..
  8 200kr
 • Mercury F15 E
  En modern 4-takts motor med kort rigg, elstart och fjärreglage. Reglage , länkarm m.m. medföljer. Bra skick ,nyservad. ..
  22 000kr
 • Evinrude 9,9 M
  En mycket välvårdad och sötvattenkörd Evinrude 9,9 hk.   ..
  9 500kr
 • Mercury 8 M
  Mercury 8 M kort rigg som endast har gått i sötvatten. Utrustad med Mercurys patenterade multifunktionsreglage med växel, gas och styrning i ett och samma handtag. Justerbar tilt under gång. Separat bränsletank 12 liter medföljer. ..
  6 500kr