Begagnade motorer

Begagnade motorer
Sortera efter:
Visa:
Visa: Lista Sida vid sida
 • Honda BF8 LHU
  En välvårdad och sötvattenkörd Honda 8hk 4-takt. Motorn har lång rigg och endast gått i sötvatten. En av Honda fördelarna är växelspak på framsidan av motorn en annan är laddning av batteri genom batterikablaget som medföljer trots att det inte är elstart. Motorn är dessutom utrustad med fyrbladig propeller för bättre acceleration och stopp. Nyservad och klar. ..
  15 500kr
 • Mercury F4 M (med separat bränsletank)
  En i nyskick bevarad Mercury 4 hk 4-takt från 2015. Tre års nymotorgaranti kvar. Motorn har endast ett fåtal driftstimmar. Service och konservering utfört enligt Mercurys rekommendationer. Finns möjlighet att köpa motorn utan separat bränsletank för 7700:-. Motorn har ju inbyggd bränsletank som standard, separat tank är ett tillbehör. Mercury 4 hk 4-takt har flera finesser som konkurrenterna saknar som t.ex. XK 360 legering, avgasutsläpp i propellercentrum, växelspak fram/back på motorns framsida. ..
  8 200kr
 • Mercury F15 E
  En modern 4-takts motor med kort rigg, elstart och fjärreglage. Reglage , länkarm m.m. medföljer. Bra skick ,nyservad. ..
  22 000kr
 • Mercury F15 EL
  En välvårdad och sötvattenkörd Mercury F15 EL 4-takt med reglage och bränsletank. Motorn är mao elstartad men har också möjlighet till manuell start genom rycksnöre. Motorn är utrustad med bränsletank med slang och blåsa/anslutningar, reglagebox Mercury original, styrarm m.m. Motorn är på 351cc och ger snabb och din acceleration. Lämplig på båtar som Crescent 434 och 465 Trader, Linder 400 , Linder 445 Max , Ryds 435 m.fl.  ..
  24 000kr
 • Suzuki DT30
  En nästintill i nyskick bevarad Suzuki DT 30 med kort rigg, komplett med reglage och bränsletank. Motorn har gått någon säsong i Vänern och någon säsong i en mindre sjö. Tiden därefter förvarad i varmgarage efter vinterkonserveringsservice. Suzuki originalreglage medföljer. Suzuki DT30 är en lätt och smidig 2-takts motor lämplig på bl.a. sportbåtar, mindre styrpulpetbåtar och transportbåtar. Motorn ser som ny ut under kåpan (se bilder). ..
  18 500kr
 • Mercury F90 XL EFI
  X SÅLD X Mercury F90 XL EFI - extra lång rigg passar t.ex. många RIB-båtar. En mycket råstark och fin motorkonstruktion från världens största tillverkare av marina 4-takts motorer , Mercury Marine. Detta är samma motorkonstruktion (1,7L cylindervolym) som används ända upp till Mercury 200 Verado, det är mao en synnerligen stark konstruktion. Reglagebox, Smart Craft färddatainstrument med bl.a. trollingkontroll, monteringstillbehör , wires etc medföljer.   ..
  54 000kr
 • Evinrude 9,9 M
  En mycket välvårdad och sötvattenkörd Evinrude 9,9 hk.   ..
  9 500kr
 • Mercury 8 M
  Mercury 8 M kort rigg som endast har gått i sötvatten. Utrustad med Mercurys patenterade multifunktionsreglage med växel, gas och styrning i ett och samma handtag. Justerbar tilt under gång. Separat bränsletank 12 liter medföljer. ..
  6 500kr
 • Mercury F8 M
  En tyst 4-taktare med marknadens bästa finesser. Mercury F8 M ser i stort sett likadan ut 2017 med multifunktionsreglage med växlingsfunktion i rorkulten, automatiska trimlägen, och justerbar rorkult även upp och nedåt. Motorn är endast sötvattenkörd. 12 liters bränsletank medföljer.  ..
  13 400kr