Begagnade båtar

Begagnade båtar
Sortera efter:
Visa:
Visa: Lista Sida vid sida
 • Uttern D 62
  Endast sötvattenkörd !! Sveriges bästa köp av D62 just nu ! Driftstid totalt: 110h  Årsmodell: 2014   En snygg och stilren daycruiser för skandinaviska vatten.  Rörligheten och lättillgängligheten från förtill akter; den väl genomtänkta sittbrunnen;de finurligt integrerade funktionerna –D62 låter intelligent design och ingenjörskonstleva i symbios. Det här är en lättsam upplevelse: från trygghetenmed ett robust teakdäck, till sittplatser i klassiskthästskoarrangemang samt förkabin för förvaringeller öve..
  320 000kr
 • Bella 485R
  En populär smidig styrpulpetbåt med smart planlösning. Båten är extrautrustad med Garmin 5´ gps-plotter med inbyggt högupplöst ekolod, Komplett dynsats , Securmark stöldskyddsmärkning , Motorlås , ATS startspärrsystem, System Tach färddatasystem. Bella 485 R är en pulpetbåt som kan användas på många sätt och erbjuder fungerande utrymmen under åkturerna för högst sex personer. I fråga om egenskaperna är Bella 485 R en idealisk båt som lämpar sig för fisketurer, vattensport och även som förbindelsebåt. Tack vare sin avancerade skro..
  139 000kr
 • Crescent Winner (ny motor)
  En självlänsande styrpulpetbåt med mycket bra sidostabilitet. Båten är en klassisk styrpulpetare med nytänkandets små finesser. 450 Winner har ett brett och fint skarndäck samt en styrpulpet som kan kompletteras med en vindskärm. Den har förvaringsfack för småsaker i sidorna, ankarbox inbyggd på för däck, infällda grepphandtag och självlänsande durk. Höga fribord gör att man känner sig trygg i en 450 Winner.  Vi monterar en ny Mercury F30 ELPT EFI med elstart och power trim i detta paketpris. Motorn är elektroniskt bränsleinspru..
  79 000kr
 • Ryds 435 FC / Mariner (Mercury) F25 -14
  En smidig liten kabinbåt med möjlighet till övernattning. Passar både sportfiskaren eller den lilla familjen. Båten är utrustad med ett nästan nytt Lowrance Elite med Totalscangivare för bästa ekolodsfunktion (se bilder). Motorn som är uttagen i maj 2014 är utrustad med power trim , elektronisk bränsleinsprutning m.m. Dynor i ruffen , motorlås etc. ..
  49 000kr
 • Crescent 434
  Höga fribord , lättplanande skrov , god sjövärdighet brukar känneteckna Crescent 434. Båten är extrautrustad med bl.a. Hamnkapell , Garmin echomap 52dv , Securmark stöldskyddsmärkning, Motorlås, Batteri, Dubbla hajfenor.  Ingen motor ingår. Vi kan hjälpa till med montering vid köp av ny eller begagnad motor. ..
  26 000kr 59 000kr
 • Quicksilver 510 Cruiser
  En fin kombinationsbåt för övernattning, utflykter och sportfiske. Båten är i bra skick tack vare sötvattenkörning och vinterförvaring inomhus. Extrautrustad med Kapell (sora höga), Dynor i ruffen , Dynor i sittbrunnen, Passagerarstol, Humminbird GPS/ekolod, Motorlås, Bord, Securmark m.m. 510 Cruiser är mellanmodellen i Cruiserserien. Den övernattningsbara båten har två kojplatser. Kabinen är rymlig tack vare båtens rejält tilltagna bredd. Båten lämpar sig bra för både fiske och transport då den har ett stort öppet akterdäck. ..
  115 000kr
 • Crescent Corona
  En välutrustad HT-båt lämplig för semester för den lilla familjen. Wallas värmare med fläktvärmelock, Lowrance Elite 7´ gps-plotter med ekolod, ZipWake trimplanssystem, Marinstereo, teaklaminatdurk, fenderhållare, baystar+ hydraulstyrning, stor fast bränsletank är exempel på utrustningen. Båtmodellen är bäddbar både i för och akter. Motorlås, ATS startspärrsystem, Smart Craft System Tach med trollingkontroll på Mercurys nya 2,1L konstruktion. Världens lättaste och modernaste 115hk 4-takt. Endast 163 kg ! Zipwake är ett helt u..
  239 000kr 309 000kr
 • Uttern 5500 DC / Mercury F100 EFI 2018
  En välvårdad Uttern 5500 DC med både höga originalkapellet (grönt) och hamnkapell (blått) med en helt ny Mercury F100 EFI 2018 års modell med 5 års motorgaranti. Båten är utrustad med bl.a. teaklaminatdurk, Raymarine gps, Navman ekolod, ankare typ Danforth med akterrulle, dubbla akterdäck monterade (fint skick, se bild) med rejäl badstege, stor och bred skyport, bottenmålad, snurrbara komfortstolar, fällbara teakbord, låsögla kl.3, ankarlina, övernattningsbar för minst två personer, dragglåda, lanternor, dubbla rejäla stävpulpits i fören..
  209 000kr 229 000kr
 • Särki 520
  En rymlig rejäl styrpulpetbåt för utflykt och/eller sportfiske. Garmin Striker 5 med clear vü funktion ingår i köpet (se bild). Instrumentet är endast ett år gammalt. Striker 5 är ett ekolod med högupplöst skärm och med enkel gps-funktion där du kan markera waypoints bl.a. Båten är dubbelbottnad och har en trygg och fin gång i sjön. Perfekt för dig som premierar plats och utrymme i båten framför höga hastigheter.   ..
  42 000kr
 • Crescent 491 SC (med ny motor)
  Ny motor och bättre begagnad båt till riktigt bra pris. Ett sommarklipp ! Akterdynsats finns monterat. Självlänsande rymlig styrpulpetbåt godkänd och osänkbar för 6 personer. Sittplatser för minst 10 personer. Båten är lätt begagnad och motor är helt ny i kartong. Den blir utrustad med ATS startspärrsystem, motorlås, Smart Craft System Tach med trollingkontroll. ..
  109 000kr
 • Olympic 500 CCF
  En rymlig styrpulpetbåt i sin storleksklass. Båten är komplett utrustad med dynor till både aktersoffa och fören. Förtöjningsmaterial medföljer. Pulpet- och stolsöverdrag medföljer. Självlänsande skrov. Garmin gps-plotter finns monterat. ..
  119 000kr
 • Uttern 440
  X Reserverad X       En klassisk styrpulpetbåt från svenska Uttern. Motorn är en elstartad Mercury F15 E med nya reglage och wires från 2015. Stora rejäla hajfenor extramonterade i fören. ..
  37 000kr