Begagnade båtar

Begagnade båtar
Sortera efter:
Visa:
Visa: Lista Sida vid sida
 • Silver Fox 485 R
  Finsk aluminiumbåt med det bästa från två världar, aluminium och armerad glasfiber i en fantastisk kombination. Det ger tystare gång i sjön och trevligare utseende. Motorn är 2016 års modell och mer eller mindre helt ny. Utrustad med ATS startspärrsystem, dubbla motorlås (se bild), Securmark stöldskyddsmärkning, Smart Craft System Tach med världens mest sofistikerade trollingfunktion. Båten är utrustad med akterynsats, ekolod, dubbla pulpeter, badstege, låsögla kl.3 m.m. 80km/h trailer ingår i priset. Nybesiktigad. ..
  175 000kr 180 000kr
 • Atol 560 WA / Seamaster 560 WA
  En smart walkaroundbåt med kapell och övernattningsmöjligheter. Med Mercury F90 ELPT 4-takt blir det ett tyst och bränslesnålt ekipage. Kanske för en liten familj på semester eller en sportfiskare som vill ha övernattningsmöjligheter. ..
  149 000kr
 • Crescent 434
  X SÅLD X   En av Sveriges vanligaste öppna båtar, en modell som passar för såväl hav som insjö. Detta ekipage har endast gått i sötvatten vilket givetvis är ett stort plus. Den är utrustad med djupa och rymliga stuvfack, motorlås (se bild), öppningsbar mittoft (se bild). Höga fribord och stabil jämn gång i sjön brukar vara andra postiva omdömen om denna klassiker. Motorn är en Yamaha F15 i bra skick. Ingen trailer ingår i priset. ..
  42 000kr
 • Crescent Corona
  En välutrustad HT-båt lämplig för semester för den lilla familjen. Wallas värmare med fläktvärmelock, Lowrance Elite 7´ gps-plotter med ekolod, ZipWake trimplanssystem, Marinstereo, teaklaminatdurk, fenderhållare, baystar+ hydraulstyrning, stor fast bränsletank är exempel på utrustningen. Båtmodellen är bäddbar både i för och akter. Motorlås, ATS startspärrsystem, Smart Craft System Tach med trollingkontroll på Mercurys nya 1,7 L konstruktion. Världens lättaste och modernaste 115hk 4-takt. Endast 163 kg ! Zipwake är ett helt ..
  280 000kr 309 000kr
 • Örnvik 500 HT
  En svensk HT-klassiker med en ny Mercury F50 EFI 4-takt. Bra skick på plast , kapell, styrning etc. Utrustad med Smart Craft färddatasystem med trollingkontroll, ATS startspärrsystem etc. Bra båt för familjen eller sportfiskaren som önskar övernattningsmöjligheter. Lowrance och Eagle ekolod/gps ingår (se bild). ..
  79 000kr
 • Terhi Saiman
  En verkligt lättrodd båt. Togs ursprungligen fram för att klara av att ros motströms i älvarna.   ..
  14 500kr
 • Yamarin 415 Big Fish
  Populär styrpulpetbåt från finska Yamarin. Motorn är Yamaha 30 EL. Nästan oanvända dynor. Nyservad. ..
  45 000kr
 • Crescent 465 Fishing
  X SÅLD X   En riktig fiskemaskin , Crescent 465 Fishing konstruerad för olika typer av sportfiske med en Mercury F15 Pro Kicker, marknadens mest påkostade och exklusiva 15hk motor. Båten har en mängd extrautrustning såsom t.ex. Humminbird Helix 5´ kombinerat instrument med Down Imaging ekolod och högupplöst gps-plotter. Ett riktigt högklassigt instrument ur den sista serien gps-plotter och ekolod som amerikanska Humminbird tagit fram Det finns också två stycken Scotty spöhållare monterade en på vardera sidan som underlä..
  64 000kr
 • Linder 410 Fishing
  En ny 410 Fishing med repor på ena sidan och en bättre begagnad Suzuki DF2,5. Mycket lättrodd och lättdriven båt. Osänkbar , klassad av Det Norske Veritas. Skönhetsfelet dvs reporna syns på ena bilden. ..
  27 000kr
 • Uttern 430
  Plasteka från norrländska Uttern. Med Yamaha F9,9 4-takt får du en perfekt fiskebåt. Separat bränsletank medföljer.   ..
  22 000kr
 • Flipper 630 HT
  X Reserverad X En välvårdad Flipper 630 HT med modern Mercury F115 EFI 4-takt. Båten är vinterkonserverad varje höst hos oss och är i mycket bra skick. Vinterförvarad inomhus. Garmin gps-plotter med ekolod, Smart Craft System Tach färddatasystem med trollingkontroll medföljer. Bäddbar i ruffen (se bilder). Perfekt familjebåt. Möjlighet att installera värmare och spisplatta. Teaklaminatdurk, motorlås, Flipper originalbord är exempel på annan utrustning som medföljer. ..
  249 000kr
 • Ryds 535 FC
  En rymlig kabinbåt för t.ex. familjeutflykter med övernattning. Smart peke monterad i fören för underlätta ombordstigning och ilandstigning. Infälld stege i peken. Båten är extrautrustad med bl.a. teakbord (med fäste både i ruffen och i sittbrunnen, se bilder), dubbla kapell ett hamnkapell och ett högt körkapell med rutor (se bilder), Nautilock startspärrsystem, gps och ekolod, dynor i bra skick. Med andra ord en välutrustad båt. Motorn är dokumenterat servad och välskött. ..
  99 000kr 110 000kr